Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Πήρε το μήνυμα η κυβέρνηση; Χμ! Η λήψη ενός μηνύματος εξαρτάται απο τη ποιότητα του δέκτη. Με απλά λόγια ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και δεν υπάρχει αντικειμενική σταθερά.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει την πολιτική με όρους media. Τι πουλάει τώρα; Αυτό θα κάνουμε. Αυτό κάνει. Μια δεξιά στροφή για να φέρει πίσω όσους τρέξαν προς Καρατζαφέρη -σαφάρι να μαζέψουν τους μετανάστες, να τους βάλουν σε ένα αεροπλάνο και... σε δουλειά να βρισκόμαστε μέχρι να επιστρέψουν. Άντε και μια "αριστερή" στροφή. Οικολογική για την ακρίβεια. Μοδάτο. Θα φτιάξει λέει ξεχωριστό υπουργείο Περιβάλλοντος. Χωρίς μελέτη. Απλά θα πάρει την γενική γραμματεία Περιβάλλοντος και θα την αναβαθμίσει ονομαστικα. Κι έτσι λέει θα εμφανιστεί και ως οικολογικά ευαίσθητη! ΟΚ. Θα συμφωνήσω εάν η πρώτη δουλειά που θα κάνει ο νέος "υπουργός Περιβάλλοντος" θα ειναι να βάλει, ας πούμε, μερικά λουκέτα στους "εγκληματίες" (κατά Σουφλιά) που συνεχίζουν ακόμα να ρίχνουν εξασθενές χρώμιο και λοιπά απόβλητα στον Ασωπό, μολύνωντας τον υδροφόρο ορίζοντα μιας περιοχής που τροφοδοτεί με πατάτες και καρότα όλα τα ελληνικά τραπέζια!

Απο που ειναι κυρία μου οι τηγανητές πατάτες που ταίσατε χτες βράδυ τον γιόκα σας;

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γεγονός...την ημέρα των εκλογών κ των αποτελεσμάτων...Βρίσκω ένα φίλο μου φανατικό οπαδό της ΝΔ...και του λέω..το έλαβες το μήνυμα;...κοιτάει το κινητό του και μου απαντά..όχι ποιο μήνυμα!!! :)
...Δεν είναι ικανοί να λάβουν κανένα μήνυμα διότι απλά είνα ανίκανοι!..
Μπράβο για τις απόψεις σου, για το Blog και για το λόγο σου..σπανίζουν τέτοια κείμενα!

kas είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ